Τοπικά Νέα

Η Νότια Εύβοια έχει παραλύσει από το χιονιά – ΦΩΤΟ

H κακοκαιρία πλήττει από νωρίς τον νομό και χιονίζει ακόμα και μέσα στο Αλιβέρι!

Σύμφωνα με το EviaNews.com μπορεί η Χαλκίδα να είχε ήλιο σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο η Νότια Εύβοια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μιας και χιονίζει ακατάπαυστα.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το EviaNews, η κακοκαιρία επισκέφθηκε για τα καλά την περιοχή.

Από Λέπουρα προς Κάρυστο, τα προβλήματα είναι ακόμα πιο πολλά μιας και είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Χιόνισε ακόμα και μέσα στον Αλμυροπόταμο που είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό!

Και στο Αυλωνάρι είδαν μία άσπρη μέρα με λιγότερα προβλήματα μιας και το χιόνι δεν ξεπερνά τα δέκα εκατοστά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα