Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Η νύφη μου, μού είπε τους βρήκαμε πεθαμένους…” – Συγκλονίζει η Αγγελική Λοϊζίδου που έχασε άντρα και κόρη στο θρίλερ της Ηλείας

“Η νύφη μου, μού είπε τους βρήκαμε πεθαμένους…” – Συγκλονίζει η Αγγελική Λοϊζίδου που έχασε άντρα και κόρη στο θρίλερ της Ηλείας

– Στην Αθήνα ήταν η σύζυγος και μητέρα όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση
– “Φάγαμε όλο τον κόσμο να τους ψάχνουμε, δεν είχαν πάρει κινητό μαζί”, λέει η Αγγ. Λοϊζίδου
– Πατέρας και κόρη βρέθηκαν το πρωί νεκροί σε βοσκοτόπι
– Σε 15 ημέρες θα προκύψουν τα όποια συμπεράσματα λέει η ιατροδικαστής
– Δίπλα τους άθικτα πορτοφόλια, λεφτά και προσωπικά αντικείμενα
– Τα στοιχεία δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια
– Παθολογικά τα αίτια, για αφυδάτωση και εξάντληση κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις

Στην Αθήνα βρισκόταν η τραγική σύζυγος του Κώστα Λοϊζίδη και μητέρα της 44χρονης Ελένης που βρέθηκαν σήμερα νεκροί σε βοσκοτόπι στην Ηλεία, όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση για τους δικούς της ανθρώπους.

Τα ίχνη πατέρα και κόρης χάθηκαν στις 16 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής της Αγίας Μαρίνας, όταν επισκέφτηκαν την εκκλησία για να ανάψουν ένα κερί.

Η Αγγελική Λοϊζίδου αναχώρησε εσπευσμένα το μεσημέρι με το ΚΤΕΛ για την Ηλεία, όταν έμαθε τα θλιβερά μαντάτα.

“Η νύφη μου είπε τους βρήκαμε πεθαμένους”, είπε η χαροκαμένη γυναίκα μιλώντας στο STAR.

«Ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Γιόρταζε η Αγία Μαρίνα. Η κόρη μου, μου είπε: “μαμά θέλω να πάω να ανάψω ένα κερί”. Kαι ο πατέρας της, της είπε: “θα σε πάω”, Και πήγαν με το αυτοκίνητο και ήταν 400 μέτρα μακριά.. λέει η Αγγελική Λοϊζίδου.

“Τους είπα πηγαίνετε εσείς για να ετοιμάσω εγώ τα ρούχα για να φύγουμε την Κυριακή το πρωί. Από τότε εξαφανίστηκαν… Δεν είχαν κινητό μαζί τους…”

“Εμείς ψάχναμε, φάγαμε όλον τον κόσμο. Εγώ ο αδελφός μου και η νύφη μου… Και η αστυνομία και τα ελικόπτερα δεν βρήκαν τίποτα…”

patrisnews

Σε 15 ημέρες τα νεότερα

Παράλληλα και όπως μεταδίδει το tempo24.gr, η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε 15 ημέρες για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν αφού από την νεκροψία-νεκροτομή που διεξήγαγε η ίδια, δεν μπόρεσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς τα πτώματα βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Πατέρας και κόρη είχαν εξαφανιστεί από τις 16 Ιουλίου και σήμερα “γράφτηκε” ο τραγικός επίλογος, όταν βρέθηκαν νεκροί στο Μπόρσι. Ο πατέρας βρισκόταν, μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του έξω από το αυτοκίνητο, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Τόσο η πόρτα του οδηγού όσο και η πόρτα του συνοδηγού ήταν ανοιχτές…

Τα προσωπικά τους αντικείμενα, τα λεφτά, τα πορτοφόλια τους, ήταν άθικτα. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και η διαδρομή του αυτοκινήτου τους, πριν καταλήξει στο ερημικό χωράφι… Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, μπήκε σε έναν μικρό χωματόδρομο και έκανε μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, Στη συνέχεια, βγήκε από το χωματόδρομο και μπήκε σε μια χορτολιβαδική έκταση όπου έκανε άλλο 1,5 χιλιόμετρο. Γιατί; Ακόμα παραμένει άγνωστο.

Θυμίζουμε ότι όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας με την κόρη του, είχαν πάει στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στην παραλία Δουνεΐκων, καθώς είχε εσπερινό λόγω της εορτής και ήθελαν να ανάψουν κερί. Μετά την εκκλησία όμως, ήταν σα να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε. Δεν έδωσαν ξανά, κανένα σημάδι ζωής…

Ιατροδικαστής: Πέθαναν από παθολογικά αίτια

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ούτε ο ιατροδικαστής “είδε” κάτι που να τον οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή “δείχνουν” παθολογικά αίτια, με έντονα σημάδια εξάντλησης και αφυδάτωσης. 

Κι ίσως αυτά τα στοιχεία, να ενισχύουν περισσότερο το σενάριο, που θέλει πατέρα και κόρη να χάθηκαν στο δρόμο, επιστρέφοντας από την εκκλησία και τελικά να άφησαν την τελευταία πνοή του προσπαθώντας να φτάσουν πίσω στο χωριό ή στο σπίτι ενός προσώπου του περιβάλλοντός τους, εκεί, στην περιοχή.

Τι τους οδήγησε όμως να βγουν από την άσφαλτο και να οδηγούν μέσα στα χωράφια; Αυτό, είναι μόνο ένα από τα πολλά ερωτήματα που γεννά η περίεργη αυτή υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Με πληροφορίες από Star Channel

Φωτογραφίες και βίντεο: IliaLive, PatrisNews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε