Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Ονειρούπολη στη Δράμα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες των Χριστουγέννων

Η Ονειρούπολη στη Δράμα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες των Χριστουγέννων
ΦΩΤΟ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η 19η Ονειρούπολη σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της για να γίνουν ξανά όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, στη Δράμα.

Τα σπιτάκια βρήκαν τη θέση τους στο χριστουγεννιάτικο χωριό και οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς με τη βοήθεια όλων των συνεργατών, για ένα παραμυθένιο σκηνικό.
Ο Δημοτικός Κήπος ντύνεται γιορτινά, το Λουκά πάρκ και η χριστουγεννιάτικη αγορά ετοιμάζονται επίσης να υποδεχθούν τον κόσμο, στην Κεντρική Πλατεία το μεγάλο επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ετοιμάζεται να καλωσορίσει την χριστουγεννιάτικη
γιορτή και περιμένει με τα φώτα του να λάμψει σε όλη την πόλη και μαζί με το πανέμορφο παγοδρόμιο να φτιάξουν ένα ακόμα παραμυθένιο σκηνικό στην πόλη.

Θα υπάρχουν για μεγάλους και μικρούς επισκέπτες 15 δωρεάν δράσεις, 10 συναυλίες, 5 θεατρικές παραστάσεις, αμέτρητες πολιτιστικές εκδηλώσεις και 19 άλλες παράλληλες δράσεις που θα γεμίσουν την Δράμα ήχους, χαμόγελα και μουσικές.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Δήμος Δράμας θα παρουσιάσει το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα της Ονειρούπολης 2022 -2023, καθώς και τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για την φετινή διοργάνωση είναι τεράστιο. Μέχρι σήμερα 105 σχολεία από όλη την Ελλάδα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφτούν την Ονειρούπολη ανταποκρινόμενοι στην στοχευμένη καμπάνια που έγινε προς τα σχολεία, ενώ και τα στοιχεία  από τα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία και από την Ένωση Ξενοδόχων δείχνουν ότι η Ονειρούπολη και η Δράμα θα είναι για φέτος κορυφαίος χριστουγεννιάτικος προορισμός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις