Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η στιγμή που Βρετανός επιβάτης φεύγει σηκωτός από πτήση επειδή ούρησε πάνω στον αδερφό του

Η στιγμή που Βρετανός επιβάτης φεύγει σηκωτός από πτήση επειδή ούρησε πάνω στον αδερφό του

Αλαλούμ επικράτησε σε πτήση της Jet2 με δρομολόγιο Λονδίνο – Κρήτη, όταν ένας Βρετανός επιβάτης «ούρησε πάνω στον αδερφό του» και συμμετείχε σε «καυγά με γροθιές» μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να επεμβαίνει η αστυνομία και να τον βγάζουν σηκωτό και με κατεβασμένο το παντελόνι.

Όπως αναφέρει η DailyMail, τα δύο αδέρφια ήταν μεθυσμένα μέσα στο αεροπλάνο εν ώρα πτήσης και ο ένας από τους δύο ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Όμως, ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί για να περπατήσει και έτσι έκανε την ανάγκη του πάνω στον αδερφό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς.

Ένας από τους επιβάτες τράβηξε βίντεο από τη στιγμή που Έλληνες αστυνομικοί έχουν μπει στο αεροπλάνο και παίρνουν τον επιβάτη σηκωτό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Jet2, επιβλήθηκαν πρόστιμα για το περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Άλφι Σπρίνγκθορπ και ο αδερφός του, Κένεθ, καλούνται να πληρώσουν 50.000 λίρες.

Μάλιστα, ο πιλότος της πτήσης αναγκάστηκε να αλλάξει την πορεία του αεροσκάφους και να προσγειωθεί στην Κέρκυρα, ώστε να διώξει τα δύο αδέρφια Βρετανών από το αεροσκάφος. Ο ένας συνελήφθη, λόγω αντίστασης κατά της Αρχής.

Από τον καυγά, χτύπησε και μια γυναίκα με ένα μωρό που καθόταν σε μπροστινό κάθισμα, ωστόσο δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, βρέθηκαν δύο σχεδόν άδεια μπουκάλια βότκας κάτω από τα καθίσματα των αδερφών.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαΐου και το ταξίδι των 200 επιβατών είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει συνολικά 3 ώρες και 45 λεπτά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις