Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ιεράπετρα: Εξιτήριο για τον 8χρονο γιο της γυναίκας που καταπλακώθηκε από βράχο και σκοτώθηκε – Τραυματίστηκε ελαφρά

Ιεράπετρα: Εξιτήριο για τον 8χρονο γιο της γυναίκας που καταπλακώθηκε από βράχο και σκοτώθηκε – Τραυματίστηκε ελαφρά

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Αγίας Φωτιάς στην Ιεράπετρα από την τραγωδία της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου, σε ξενοδοχείο της περιοχής. Βγήκε από το νοσοκομείο ο 8χρονος γιος της 45 ετών γυναίκας από τη Σλοβενία. Η 45χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε, κατρακύλησε και έπεσε πάνω στην οροφή του μοιραίου ξενοδοχείου.

Στο περιστατικό που συγκλόνισε την Ιεράπετρα, η πτώση του βράχου τραυμάτισε στο πόδι το 8χρονο παιδί της άτυχης τουρίστριας από τη Σλοβενία. Σοκαρισμένος ο 51χρονος σύζυγος, βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά, σώθηκε σαν από θαύμα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού εξ αρχής δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, ωστόσο, λόγω του σοκ και της ταλαιπωρίας που υπέστη κρίθηκε φρόνιμο να νοσηλευτεί.

Το αγοράκι κατέρρευσε όταν έμαθε από τον πατέρα του για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του.

Ιεράπετρα: «Ένας εκκωφαντικός θόρυβος που έμοιαζε με σεισμό»

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου, κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στην οροφή του μοιραίου ξενοδοχείου, σκοτώνοντας τη 45χρονη γυναίκα από τη Σλοβενία.

Οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Φωτιάς είπαν πως λίγα λεπτά πριν πέσει ο βράχος ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος που έμοιαζε με σεισμό και λίγα λεπτά αργότερα «έσκασε» πάνω στην οροφή του ξενοδοχείου.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις