Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ιεράπετρα: Έχασε την ισορροπία της, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Ανασύρθηκε νεκρή η γυναίκα!

Ιεράπετρα: Έχασε την ισορροπία της, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Ανασύρθηκε νεκρή η γυναίκα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πρωινή τραγωδία συγκλονίζει την Ιεράπετρα. Θύμα μια γυναίκα που πνίγηκε μπροστά στους σοκαρισμένους αυτόπτες μάρτυρες…

Τραγικό θάνατο στη θάλασσα βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα νωρίς το πρωί στην Ιεράπετρα, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές. Η 80χρονη είχε μεταβεί στην παραλία της Αγίας Φωτεινής, πιθανότατα για να κάνει βόλτα, απολαμβάνοντας την πρωινή δροσιά. Σύμφωνα με περαστικούς που αντιλήφθηκαν τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας, τη στιγμή που περπατούσε κατά μήκος της ακτής, έχασε μάλλον την ισορροπία της και βρέθηκε στο νερό.

Παρά τις προσπάθειες της ωστόσο να κρατηθεί στην επιφάνεια και παρά την άμεση ειδοποίηση των αρχών, η ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν το άψυχο σώμα της και χρειάστηκε η συνδρομή αλιευτικού σκάφους για την περισυλλογή της σορού.

Στο σημείο του περιστατικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν αργά για την 80χρονη γυναίκα. Την υπόθεση χειρίζονται οι Λιμενικές Αρχές της Ιεράπετρας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της γερόντισσας θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Πληροφορίες: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις