Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηλεία: Άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητο και πέθανε από αναθυμιάσεις

Ηλεία: Άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητο και πέθανε από αναθυμιάσεις

Ο 57χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος εντοπίστηκε νεκρός από αναθυμιάσεις, μέσα στο αυτοκίνητο που κοιμόταν στην Ηλεία. Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του…

Το κρύο στην Ηλεία ήταν τσουχτερό και ο άτυχος άντρας άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητο, σε μια προσπάθεια να ζεσταθεί. Αυτή η κίνηση στάθηκε όπως φαίνεται μοιραία για τη ζωή του. Ο 57χρονος που έκανε εκδρομή με φίλους του, έπεσε κάποια στιγμή να κοιμηθεί και βρήκε τον θάνατο από αναθυμιάσεις. Όταν το επόμενο πρωί, πήγαν στο ΙΧ μέλη της παρέας του, ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άντρας είχε ήδη ξεψυχήσει και οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, με μια παρέα φίλων από Αμαλιάδα και Γαστούνη στην Ηλεία έκαναν συχνά εξορμήσεις με αυτοκίνητα ή μηχανές σε διάφορες περιοχές στην Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Τέτοια εξόρμηση ήταν και αυτή στη λίμνη Δόξα από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, κατασκηνώνοντας κοντά στη λίμνη.

Ο 57χρονος Γιώργος, ξενοδοχοϋπάλληλος στο επάγγελμα και πατέρας ενός αγοριού, προτίμησε να κοιμηθεί στο τζιπ του.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν, θέλησε να βρει ζεστασιά με το άναμμα ενός καμινέτου, πράξη που τελικά στάθηκε μοιραία για την ίδια τη ζωή του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις