Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που προπονούσε

Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που προπονούσε

Ο αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για ασέλγεια και η Ηλεία παραμένει ανάστατη μετά την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της 14χρονης…

Η καταγγελία του πατέρα της ανήλικης έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας στην Ηλεία. Ο αθλητικός παράγοντας σωματείου κατηγορείται για ασέλγεια στην 14χρονη. Η μικρή φέρεται να περιέγραψε τα όσα έζησε στον πατέρα της και εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο πήγε σε αστυνομικό τμήμα. Υπέβαλε μήνυση και οι διαδικασίες άρχισαν να κινούνται γρήγορα. Ο προπονητής αρνείται τα πάντα, όμως το παιδί επιμένει.

Με προσοχή εξετάζουν οι Αρχές στην Ηλεία, την υπόθεση καταγγελίας γονέα νεαρής αθλήτριας σχετικά με τη συμπεριφορά παράγοντα του σωματείου στο οποίο αγωνίζεται, ο οποίος φέρεται να προέβη σε άσεμνες πράξεις και χειρονομίες σε βάρος της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr υπόθεση εξετάζεται στο πλαίσιο του νόμου περί γεννετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας φέρεται να κατήγγειλε τα όσα του μετέφερε η κόρη του και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αθλητικού παράγοντα για τις πράξεις αυτές που φέρεται να συνέβησαν πριν μερικές εβδομάδες στη διάρκεια της προπόνησης του σωματείου.

Τα στοιχεία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που διαβίβασε στις αστυνομικές αρχές τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση και αναμένεται να καταθέσουν σχετικά πρόσωπα που φέρεται να ήταν παρόντα στο περιστατικό ή να γνωρίζουν για αυτό. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις