Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Δάσκαλοι παράτησαν 8χρονο μαθητή στα ΚΤΕΛ – Μήνυση από τους γονείς του παιδιού για το μπάχαλο!

Ηλεία: Δάσκαλοι παράτησαν 8χρονο μαθητή στα ΚΤΕΛ – Μήνυση από τους γονείς του παιδιού για το μπάχαλο!

Θέμα συζήτησης στην Ηλεία η περιπέτεια 8χρονου μαθητή. Οι γονείς του, άρχισαν να λιώνουν από αγωνία, όταν τα λεπτά περνούσαν χωρίς να έχουν νέα του γιου τους…

Η υπόθεση έγινε θέμα συζήτησης στην Ηλεία και σχηματίστηκε δικογραφία, ύστερα από καταγγελία γονέα, σε βάρος διευθυντή Δημοτικού Σχολείου και τριών ακόμα δασκάλων. Όπως διαπίστωσαν με οργή οι γονείς, το προγραμματισμένο δρομολόγιο του σχολικού λεωφορείου είχε ακυρωθεί και οι δάσκαλοι του 8χρονου έκριναν σωστό να πάνε το παιδί στον χώρο των υπεραστικών λεωφορείων και να το αφήσουν.

Το άφησαν μόνο επί μια ολόκληρη ώρα χωρίς να ενημερώσουν τους γονείς του, ώσπου εκείνοι το εντόπισαν και το παρέλαβαν! Μετά από αυτά, ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού κατέφυγαν στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του διευθυντή του σχολείου και άλλων τριών εκπαιδευτικών για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Σε βάρος των δασκάλων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Κατάληψη σε Γυμνάσιο της Αργολίδας

Σε κατάληψη προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί μαθητές του Γυμνασίου Κουτσοποδίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Οι μαθητές διαμαρτύρονται με τον τρόπο αυτό για το πρόβλημα της μεταφορά τους καθώς από την αρχή της σχολικής χρονιάς δεν έχει βρεθεί λύση με το ΚΤΕΛ.

Αποτέλεσμα η οικονομική αιμορραγία των οικογενειών τους και η καθημερινή ταλαιπωρία τους από και προς το σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές θα συνεχίσουν την κατάληψη μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Πληροφορίες: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις