Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία: Έγραψε το τελευταίο σημείωμα της ζωής της και αυτοκτόνησε – Την βρήκε νεκρή η κόρη της!

Ηλεία: Έγραψε το τελευταίο σημείωμα της ζωής της και αυτοκτόνησε – Την βρήκε νεκρή η κόρη της!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τραγικό τέλος επέλεξε να βάλει στη ζωή της, μια 73χρονη, στο Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία. Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε χθες νωρίς το απόγευμα η κόρη της όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι που διέμενε μόνη…

Τραγικό τέλος επέλεξε να βάλει στη ζωή της, μια 73χρονη, στο Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία. Την άτυχη γυναίκα, εντόπισε χθες νωρίς το απόγευμα η κόρη της όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι που διέμενε μόνη.

Δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που κείτονταν στο πάτωμα σχεδόν κάτω από το κρεβάτι, βρέθηκε ένα μπουκάλι από ζιζανιοκτόνο, που εκτιμάται πως κατανάλωσε για να πετύχει το σκοπό της.

Στο χώρο οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί, εντόπισαν ένα χειρόγραφο σημείωμα που εξηγούσε στους οικείους της το ότι φεύγει από τη ζωή.

Η 73χρονη φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει από τις προηγούμενες ημέρες το απονενοημένο διάβημα, καθώς το Σάββατο – σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει από την κόρη της που την εντόπισε νεκρή, να την μεταφέρει στην Τρίπολη για να δει και την άλλη της κόρη.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις