Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η κλοπή 1.000 λίτρων πετρελαίου από βενζινάδικο στην Ανδραβίδα

Ηλεία: Εξιχνιάστηκε η κλοπή 1.000 λίτρων πετρελαίου από βενζινάδικο στην Ανδραβίδα

Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην εξιχνίαση. Η κλοπή στο βενζινάδικο της Ανδραβίδας στην Ηλεία, κράτησε ώρα και τελικά οι δράστες κατάφεραν να φύγουν με 1.000 λίτρα πετρέλαιο…

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο βενζινάδικο στην Ηλεία, αποφασισμένοι να κλέψουν το πετρέλαιο που υπήρχε σε βυτιοφόρο. Τα κατάφεραν χωρίς να συλληφθούν. Με τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει μια σειρά από κινήσεις που έκαναν τη νύχτα και να οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών. Μετά από σχεδόν ένα μήνα, οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στην εξιχνίαση. Ήδη έχει ταυτοποιηθεί ένας από τους δράστες και γίνεται προσπάθεια να συμβεί το ίδιο και με τους συνεργούς του.

Τρία ή τέσσερα άτομα φέρονται να εμπλέκονται σε κλοπή 1.000 λίτρων πετρελαίου από βενζινάδικο στην Ανδραβίδα, στα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη. Οι δράστες ακολούθησαν μια περίεργη πρακτική που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, που εξιχνίασαν την υπόθεση πριν λίγες ημέρες, φτάνοντας στα ίχνη του ενός εκ των φερόμενων δραστών.

Η κλοπή έγινε τα ξημερώματα της 12ης Σεπτεμβρίου, από το βυτιοφόρο του πρατηρίου. Ένα φορτηγό προσέγγισε κοντά στο πρατήριο. Εκεί άφησε άδεια μπιτόνια και έφυγε ξανά. Έπειτα από ώρα δύο άλλα άτομα με μηχανάκι προσέγγισαν τον χώρο και φαίνεται πως αυτά τα άτομα, ήταν που προχώρησαν στην μετάγγιση του πετρελαίου από το βυτίο στα μπιτόνια.

Αποχώρησαν από το σημείο περίπου μια ώρα μετά προσέγγισε ένα αυτοκίνητο, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψαν και οι δύο με το μηχανάκι. Αφότου έφυγαν από το σημείο και το άτομο με το αυτοκίνητο και το ένα άτομο με το μηχανάκι, το φορτηγό που είχε αρχικά προσεγγίσει επέστρεψε στο οικόπεδο δίπλα στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου παρέμεινε για λίγο και έφυγε ξανά.

Οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα οχήματα και τα παραπάνω άτομα συμμετείχαν στην κλοπή και τη μεταφορά του πετρελαίου από το βυτιοφόρο του βενζινάδικου.

Σε ότι αφορά την εξιχνίαση οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα ίχνη του ενός εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων, έχοντας εντοπίσει το φορτηγό και ένα μηχανάκι που είδαν μεταξύ άλλων στο βιντεοσκοπικό υλικό τα οποία και κατασχέθηκαν. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις