Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηλεία: Έπιασαν τους ληστές που σακάτεψαν υπάλληλο βενζινάδικου – Μπήκαν με ρόπαλο, μπαλτά και μαχαίρια!

Ηλεία: Έπιασαν τους ληστές που σακάτεψαν υπάλληλο βενζινάδικου – Μπήκαν με ρόπαλο, μπαλτά και μαχαίρια!

Οι δράστες επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στο θύμα τους. Φοβισμένη δηλώνει η διαχειρίστρια του βενζινάδικου…

Πακιστανοί εργάτες ήταν τελικά οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο 41ο χλμ της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στη Νέα Μανωλάδα. Οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών εκ των τεσσάρων τελικά ατόμων, που τα ξημερώματα της Τρίτης μετέβησαν στο πρατήριο, χτύπησαν τον υπάλληλο και απέσπασαν το ποσό των 700 ευρώ περίπου.

Οι δράστες που ήταν τέσσερις και όχι έξι όπως αρχικά είχε αναφερθεί από τον υπάλληλο, έφτασαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί στο πρατήριο κρατώντας ρόπαλο, μπαλτά και μαχαίρια. Άρχισαν να απειλούν και να χτυπούν τον 31χρονο υπάλληλο που δεν αντιστάθηκε.

Τον πέταξαν κάτω και συνέχισαν να τον χτυπούν και με κλωτσιές. Από το παντελόνι του άρπαξαν το ποσό των 250 ευρώ, ενώ μπήκαν και μέσα στο χώρο του ταμείου του πρατηρίου και άρπαξαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με το περιεχόμενό της ήτοι 500 ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δράστες στα χέρια της αστυνομίας

Έτσι πριν φτάσει το βράδυ, οι αρχές είχαν εντοπίσει και είχαν περάσει χειροπέδες σε έναν 30χρονο και δύο 21χρονους Πακιστανούς, ενώ αναζητείται και ο τέταρτος δράστης ομοεθνής τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί πέρα από την ομολογία των δραστών, βρήκαν το ρόπαλο, το μπαλτά και το μαχαίρι που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία καθώς επίσης και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Από τα χρήματα βρήκαν το ποσό των 360 ευρώ. Να σημειώσουμε πως μετά τη ληστεία ο 31χρονος υπάλληλος μετέβη στο Κ.Υ. Βάρδας για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου διαπιστώθηκε πως δεν φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

“Μας φοβίζει η εγκληματικότητα”

Η διαχειρίστρια του πρατηρίου υγρών καυσίμων Αγγελική Κονταλή, μίλησε για την ληστεία. “Του την πέσανε τέσσερα άτομα, με λοστούς, με μπαλτά, με μαχαίρι, από ότι μας είπε. Τον χτυπούσαν για περίπου πέντε λεπτά. Μπήκαν μέσα πήραν ότι βρήκαν από χρήματα και έφυγαν. Ήταν περίπου 500 ευρώ. Το παλικάρι έχει κάποιους μώλωπες, είναι καλά ευτυχώς, δεν κινδυνεύει η υγεία του” σημείωσε.

“Έχουμε σοκαριστεί. Φοβόμαστε. Έφαγε ξύλο το παλικάρι. Ήρθαν να κλέψουν, άλλα όχι και να δείρουν. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει στην περιοχή και εμείς κάνουμε υπομονή” ανέφερε η υπάλληλος του πρατηρίου Ελένη Σοκοπούλου.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις