Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Επιχειρηματίας ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος – Συνεχείς εκρήξεις στο αυτοκίνητό του

Ηλεία: Επιχειρηματίας ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος – Συνεχείς εκρήξεις στο αυτοκίνητό του

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου ενός 46χρονου άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στην Ηλεία. Ήταν επιχειρηματίας και διατηρούσε μαζί με τον αδερφό του, ένα βουλκανιζατέρ…

Οι Αρχές στην Ηλεία καλούνται να διαπιστώσουν αν βρίσκονται μπροστά σε έγκλημα, σε δυστύχημα ή σε αυτοκτονία. Ο 46χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε και πήρε φωτιά. Οι φλόγες εξαπλώθηκαν στο δάσος της περιοχής και όταν έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, είδαν τις σκληρές εικόνες. Ο άτυχος άντρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Οι αστυνομικοί παίρνουν μια σειρά από καταθέσεις και ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, σε μια προσπάθεια να συνθέσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης.

Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί στην υπόθεση του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα που βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα στο φλεγόμενο τζιπ του στο δάσος στα Λουτρά της Υρμίνης στο Κουνουπέλι της Ηλείας.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν περίπου στις δέκα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για πυρκαγιά στο δάσος, που αντιλήφθηκε ο πυροφύλακας της περιοχής και όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν το φλεγόμενο όχημα, αλλά και το χώρο γύρω στο δάσος.

Ρίχνοντας νερό για να σβήσουν τις φλόγες αντιλήφθηκαν ότι σε απόσταση ενός δύο μέτρων από το όχημα βρισκόταν σε πρηνηδόν θέση απανθρακωμένος ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας. Άμεσα σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ στο σημείο, όπως και το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών.

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου ανθρώπου δεν άργησε να διαδοθεί στη γύρω περιοχή και πολύ γρήγορα πλήθος πολιτών έφτασε στα Λουτρά της Υρμίνης. Το ίδιο γρήγορα έγινε γνωστό πως νεκρός ήταν ένας 46χρονος που μαζί με τον αδελφό του διατηρούσε βουλκανιζατέρ.

Το φλεγόμενο αυτοκίνητο φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί πως άνηκε στον 46χρονο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως την ώρα της φωτιάς ακούγονταν εκρήξεις από το όχημα.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, αλλά ούτε και η περίπτωση της αυτοχειρίας. Δείτε τις εικόνες του ilialive.gr, από το σημείο της τραγωδίας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις