Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηλεία: Κρεμάστηκε με γραβάτα στα κάγκελα του Ωδείου Αθηνών – Τι έδειξαν οι επαφές στο κινητό του τηλέφωνο

αυτοκτονία

Έγραψε τον επίλογο της ζωής του στην Αθήνα, με τρόπο ανατριχιαστικό. Η αυτοκτονία στο Ωδείο Αθηνών, προκάλεσε σοκ…

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας (11-01-2021) στην Αστυνομία, όταν ένας άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το Ωδείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο άνδρας – ηλικίας περίπου 60 ετών – εντοπίστηκε κρεμασμένος από τη γραβάτα του στα κάγκελα του Ωδείου Αθηνών επί των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου, περίπου στις 22.00 το βράδυ.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και να αναζητήσει την ταυτότητα του νεκρού άνδρα. Aπό το κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με επαφές του και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για αρκετά γνωστό Ηλείο, που κατάγεται από χωριό του δήμου Αρχ. Ολυμπίας.

αυτοκτονία

Τα τελευταία περίπου δύο χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα, ενώ πριν κατοικούσε στον Πύργο, ενώ είχε εργαστεί και στο χώρο της αυτοδιοίκησης στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας.

Ήταν ένας άνθρωπος με δυνατή σκέψη που περνούσε στο χαρτί γράφοντας άρθρα, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις και συμμετέχοντας σε φορείς και πρωτοβουλίες. Ήταν όμως και ένας άνθρωπος με πολλές ευαισθησίες.

Η Ολυμπία αποτελούσε όχι μόνο πηγή έμπνευσης για αυτόν αλλά και ένα αέναο όραμα, για το οποίο από το δικό του μετερίζι προσπάθησε για το καλύτερο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις