Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία – Λεχαινά: Σκοτώθηκε σε φοβερό δυστύχημα η πεντάχρονη Κλαούντια – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ηλεία – Λεχαινά: Σκοτώθηκε σε φοβερό δυστύχημα η πεντάχρονη Κλαούντια – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Συντετριμμένοι οι γονείς και απαρηγόρητοι οι στενοί συγγενείς της πεντάχρονης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό παιδί δεν βρίσκεται πια στη ζωή…

Η Κλαούντια ήταν ένα πανέμορφο κοριτσάκι, γεμάτο ζωή, που ο χάρος το ζήλεψε στα πέντε του χρόνια και του έκοψε το νήμα της ζωής την ώρα που έκοβε παπαρούνες που τόσο την εντυπωσίαζαν. Οι γονείς της μικρής ο Μπλέντι και η Ντορίνα, Αλβανοί στην καταγωγή, βρίσκονταν στην Ελλάδα περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Εργάζονταν σκληρά για να ζήσουν τα παιδιά τους. Το ζευγάρι εργαζόταν μαζί με άλλους εργάτες σε θερμοκήπια καρπουζιών στην περιοχή μεταξύ Δροσελή και Μοσχονερίου. Μαζί τους είχαν πάρει τη μικρή τους κόρη την Κλαούντια που μόλις είχε επιστρέψει από το Νηπιαγωγείο, ενώ ο γιός τους βρισκόταν στο Λύκειο.

Το μικρό κορίτσι, το αγγελούδι, κάποια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες στο patrisnews.com, βρέθηκε στην άκρη των θερμοκηπίων κοντά στο δρόμο, εκεί που υπήρχαν παπαρούνες, το ανοιξιάτικο λουλούδι με το έντονο κόκκινο χρώμα που της άρεσε.

Λίγο μετά τις 14.15 σημειώθηκε το μοιραίο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ομοεθνής τους την παρέσυρε και την χτύπησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Όλοι οι εργάτες έτρεξαν στο σημείο όπου η μικρή παρέμενε ακίνητη. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας όπου εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Click4more: Λάρισα: Πέθανε βρέφος 7 ημερών – Σπαραγμός και αναπάντητα ερωτήματα για το άτυχο αγγελούδι

Η σορός του αγγελουδιού διεκομίσθη στο νοσοκομείο Πατρών όπου θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Ανδραβίδας Κυλλήνης. Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε άθλια κατάσταση όπως και ο αδελφός της.

Συγχωριανοί τους από την Αρετή αλλά και από το Κουρτέσι που μένουν οι γονείς της μητέρας του αγγελουδιού, είναι συγκλονισμένοι. Η κηδεία της 5χρονης θα γίνει πιθανότατα στην Αλβανία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις