Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηλεία: Μαρτυρικός θάνατος στην κουζίνα του σπιτιού της – Η νοικοκυρά κάηκε ζωντανή!

Ηλεία: Μαρτυρικός θάνατος στην κουζίνα του σπιτιού της – Η νοικοκυρά κάηκε ζωντανή!

Νεκρή ανασύρθηκε η άτυχη γυναίκα. Προσπάθησαν να την σώσουν οι γείτονες αλλά δεν τα κατάφεραν. Πως έπιασε φωτιά το σπίτι…

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Ζαχαρέικα Αντρωνίου της δημοτικής ενότητας Λασιώνος κοντά στο Πανόπουλο στην Ηλεία, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (03-01-2018) μια 75χρονη γυναίκα.

Η άτυχη ηλικιωμένη σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και στον χώρο της κουζίνας όταν ξέσπασε πυρκαγιά – από αδιευκρίνιστους για την ώρα λόγους και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.

Όταν έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά οι γείτονες προσπάθησαν να τη σώσουν, όμως ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν λόγω των φωτιάς. Η 75χρονη βρέθηκε απανθρακωμένη στο πάτωμα του σπιτιού, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς απο την φωτιά.

Ως πιθανότερη αιτία φαίνεται να ήταν το τζάκι από όπου πιθανότατα να πετάχτηκαν σπίθες στο διπλανό στρώμα το οποίο φούντωσε και επεκτάθηκε η πυρκαγιά. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ. Πύργου Γιάννη Καραμαλίκη και τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Βαγγέλη Αναγνωστάκη.

Κινητοποιήθηκαν εφτά οχήματα με 15 άντρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρχ. Ολυμπίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, καθώς και άνδρες από την Υ.Α. Πύργου και τη Σήμανση, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

Οι εικόνες στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις