Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Οι ληστές με τα τσεκούρια, τους ξύπνησαν με χαστούκια!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Κάτω Σαμικό Κρεστένων, μετά από αυτό που τους συνέβη τα ξημερώματα.

Δύο άντρες μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν, αρπάζοντας πάνω από 5.000€. Φεύγοντας πήραν και το κυνηγετικό όπλο του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr το νέο αυτό περιστατικό, συνέβη λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα. Οι δύο δράστες μέσα στη νύχτα μπήκαν από το παράθυρο και ουσιαστικά ξύπνησαν το ζευγάρι… με χαστούκια.

Οι δράστες είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους για να μην αναγνωρίζονται και με τη βία προσπαθούσαν να λυγίσουν τους ηλικιωμένους, για να μάθουν που έχουν τα χρήματα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάπου βρήκαν μπροστά τους ένα τσεκούρι και το χρησιμοποίησαν και αυτό ως μέσο πίεσης.

Τελικά οι δράστες έφυγαν με το ποσό των 5.000 ευρώ, χρήματα που με βάση τις πληροφορίες πιθανότατα προέρχονταν από την πώληση αγροτικών προϊόντων. Κάτι που φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν. Ακόμα πήραν χρυσαφικά και μια κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρέθυμνο: Νύχτα… παθών για ηλικιωμένο στα χέρια ληστών!


Γιάννενα: Φορούσαν κασκόλ και τα πήραν με τη σειρά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε