Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο μπροστά σε συναδέλφους του

Ηλεία: Πέθανε ένα μήνα μετά από τροχαίο μπροστά σε συναδέλφους του

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Ηλεία για τον άτυχο άντρα. Το τροχαίο έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Πάλεψε για ένα μήνα σε νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε…

Σχεδόν ένας μήνας σκληρής και άνισης μάχης για να κρατηθεί στη ζωή. Τόσο ήταν το διάστημα που κατάφερε να παραμείνει στη ζωή ο Πυργιώτης οδηγός, ο οποίος κατά την επιστροφή του από τη δουλειά στο σπίτι μαζί με συναδέλφους, υπέστη σοβαρά τραύματα μετά από εμπλοκή σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στην Ηλεία.

Ήταν περασμένες τέσσερις το μεσημέρι της 21ης Αυγούστου, όταν στον κόμβο της Φιλοθέης μπλε ΙΧ τύπου SUV με κατεύθυνση από Αρχαία Ολυμπία προς το ρεύμα της Πάτρας και με επιβαίνοντες παππού, γιαγιά και τον εγγονό τους, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λευκό αυτοκίνητο που διέσχιζε την εθνική και είχε κατεύθυνση από το νοσοκομείο προς την πόλη του Πύργου, με τρεις εργάτες επιβαίνοντες που μόλις είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.

Αυτή ήταν και η στιγμή που «πάγωσε» ο χρόνος για την οικογένεια του άτυχου άνδρα. Η συνέχεια δύσκολη, με τον άνδρα όλο αυτό το διάστημα να βρίσκεται διασωληνωμένος στην Πάτρα και να δίνει την μεγαλύτερη μάχη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις