Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της – Συγκλονίζει ο θάνατος της 23χρονης Δήμητρας

Ηλεία: Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της – Συγκλονίζει ο θάνατος της 23χρονης Δήμητρας

Στα 23 της μόλις χρόνια, “έφυγε” αιφνίδια τα ξημερώματα της Τετάρτης (27-01-2021), ένα νεαρό και όμορφο κορίτσι, η Δήμητρα Αγραπίδη από την Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία καθώς όλοι είναι συγκλονισμένοι με τα θλιβερά μαντάτα.

Η Δήμητρα σε λίγες μέρες θα έπαιρνε το πτυχίο της μαίας. Την καλοκαιρινή σεζόν εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα της «Grecotel» στην Κυλλήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του proini.news, η 23χρονη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και δύσπνοια και «έσβησε” στην αγκαλιά της μητέρας της!

Η οικογένειά της τηλεφώνησε αμέσως στο ΕΚΑΒ και η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γαστούνης μιλώντας χθες στην Πρωινή για το τραγικό περιστατικό, ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την βραδινή βάρδια, η κοπέλα πράγματι διακομίστηκε στο Κ.Υ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή!

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης, αλλά δυστυχώς δεν μπορεσε να επανέλθει και στη συνέχεια η σορός της άτυχης 23χρονης μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου χθες το πρωί έγινε ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστού κ. Αγγελικής Τζιόλα, ο θάνατος της Δήμητρας Αγραπίδη προήλθε από πνευμονική εμβολή!

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία  στην Ανδραβίδα χθες το πρωί  όπου κανείς δεν μπορούσε να  πιστέψει, ότι ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, γεμάτο ζωντάνια “έφυγε” μέσα σε λίγη ώρα. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις