Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: Πήραν τα εξοχικά με τη σειρά – Έκλεψαν από κοσμήματα αξίας μέχρι ελαιόλαδο!

Ηλεία: Πήραν τα εξοχικά με τη σειρά – Έκλεψαν από κοσμήματα αξίας μέχρι ελαιόλαδο!

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά περιπτώσεις, στις οποίες οι δράστες είχε αφαιρέσει μεταξύ άλλων κοσμήματα, 200 κιλά ελαιόλαδο, έπιπλα, συσκευές και εργαλεία…

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, ένας 23χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ακόμη ανδρών, ηλικίας 22 και 26 ετών, συνεργών του δράστη, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο δράστης προχθές το βράδυ διέρρηξε εξοχική οικία στο Κολύρι Ηλείας και αφαίρεσε κοσμήματα, ένα δοχείο με λάδι και ένα προβολέα συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στον Πύργο τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διακρίβωσαν ότι, ο 23χρονος με τους δύο συνεργούς του, είχαν διαπράξει από τις 25-4-2019 μέχρι και τις 8-6-2019, συνολικά πέντε κλοπές σε εξοχικές οικίες σε περιοχές του Πύργου, από όπου είχαν αφαιρέσει κοσμήματα, δυο κυνηγετικά όπλα, 200 κιλά ελαιόλαδο, γεωργικά και οικοδομικά εργαλεία, καθώς και μια διάρρηξη σε γραφείο εκκλησιαστικών επίπλων, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις