Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηλεία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα αγαπημένα ξαδέρφια! Δάκρυα στην Αμαλιάδα για την ανείπωτη τραγωδία

Ηλεία: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα αγαπημένα ξαδέρφια! Δάκρυα στην Αμαλιάδα για την ανείπωτη τραγωδία
H άτυχη Αλίκη Καυκά που "έφυγε" πρώτη μετά το τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα στην Αμαλιάδα αφήνει τελικά δύο νεκρούς και πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Συγκλονίζει την Ηλεία, η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Τα ξαδέρφια υπέκυψαν με διαφορά λίγων ημερών…

Την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, άφησε ο 30χρονος Κώστας Καυκάς από την Αμαλιάδα. Ο νεαρός άντρας είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο τροχαίο που είχε συμβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, και είχε σκοτωθεί η 23χρονη συνεπιβάτης και ξαδέρφη του Αλίκη Καυκά.

Ο 30χρονος είχε διακομιστεί αρχικά στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου με βαρύτατα τραύματα. Η κρισιμότητα της κατάστασής του έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν τη μεταφορά του στο ΠΓΝΠ. Τα μηνύματα δεν ήταν καλά για την πορεία της υγείας του και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα βαρύτατα τραυματά του. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η κηδεία του θα γίνει στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Αμαλιάδας.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Αμαλιάδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 30χρονος και στην οποία επέβαινε η 23χρονη, εξετράπη, από άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία της στο δρόμο που συνδέει την Αμαλιάδα με την εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Μετά την εκτροπή, η δίκυκλη μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της αρχικά η 23χρονη.

Το νήμα της ζωής της, κόπηκε ακαριαία. Η άτυχη Αλίκη Καυκά από την Αμαλιάδα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου της, έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή της χάθηκε, στην γκρίζα άσφαλτο του δρόμου. Όλοι θυμούνται ένα κορίτσι που πάντα χαμογελούσε, ένα πλάσμα γεμάτο θετική ενέργεια, που έκανε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Η 23χρονη Αλίκη σπούδαζε φιλοσοφία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εργαζόταν στον τομέα της εστίασης. Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσει κανείς τον πόνο που σκόρπισε ο χαμός της στην οικογένεια και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όταν ένας νέος άνθρωπος «φεύγει» τόσο ξαφνικά και άδικα, δεν υπάρχουν λόγια. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο, τα λόγια του πατέρα της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις