Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους 2,5 μηνών – Κατέρρευσε η μητέρα στο νοσοκομείο!

Ηλεία: Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους 2,5 μηνών – Κατέρρευσε η μητέρα στο νοσοκομείο!

Τραγικές φιγούρες στην ανείπωτη τραγωδία, οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς του βρέφους. Οι πρώτες εκτιμήσεις και η εξήγηση…

Τραγωδία που δεν περιγράφεται με λόγια για δυο νεαρους εκπαιδευτικούς στην Ηλεία που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν το δυόμιση μηνών βρέφος τους, πιθανότατα από σηψαιμία. Τα ακριβή αίτια για τον αδόκητο χαμό του μωρού θα διευκρινιστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το απόγευμα του Σαββάτου (04-05-2019) οι δύο εκπαιδευτικοί, οι γονείς του βρέφους, κοριτσάκι μόλις δύομιση μηνών, διαπίστωσαν οτι το μωρό παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία και κάνει εμετούς. Έτσι επισκέφθηκαν παιδίατρο της Αμαλιάδας. Η παιδίατρος εξέτασε το βρέφος και έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι γονείς με το βρέφος έσπευσαν στον Πύργο. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στον Πύργο ήταν ιδιαίτερα επιδεινωμένη. Ομάδα ιατρών ανέλαβε άμεσα δράση. Το διασωλήνωσαν, έδωσαν μάχη, αλλά παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Η μητέρα του παιδιού στο άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού του σωριάστηκε λιπόθυμη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Τα περί σηψαιμίας, είναι οι πρώτες πληροφορίες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν ύστερα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τα πολύ μικρά μωρά, επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, μπορεί να πάθουν σήψη εάν μολυνθούν και δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως το πρόβλημα.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις