Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηλεία: Συλλήψεις και τραυματισμός νεαρού σε άγριο καυγά για τα μάτια μιας γυναίκας

Ηλεία: Συλλήψεις και τραυματισμός νεαρού σε άγριο καυγά για τα μάτια μιας γυναίκας

Ξέφυγαν τα πράγματα στην Ηλεία, μετά από άγριο καυγά ανάμεσα σε δύο άντρες στα Κρέστενα. Στο νοσοκομείο ο ένας νεαρός που τραυματίστηκε…

Για τα μάτια μιας κοπέλας ήρθαν στα χέρια δύο άντρες στην πλατεία της Κρέστενας στην Ηλεία, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δύο άντρες ηλικίας 34 και 24 χρονών ο ένας από το δήμο Ζαχάρως και ο άλλος από χωριό της Κρέστενας πρωταγωνίστησαν σε σοβαρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 24χρονου, όταν ο 34χρονος φέρεται να τον χτύπησε με το κοντάκι από ένα αεροβόλο.

Στο σημείο υπήρξε ένταση και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων όπου έφτασαν εκεί και προσήγαγαν τους δύο άντρες στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά συνελήφθη ο 34χρονος για την οπλοκατοχή και άλλα αδικήματα και μετά από μήνυση που υπέβαλε συνελήφθη και ο 24χρονος.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκαν οι Εισαγγελικές Αρχές και με προφορική εντολή ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να μεταβεί στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις