Τοπικά Νέα

Ηλεία: Θρήνος για 19χρονο στα Λεχαινά – Έπαιζε μπάσκετ και πέθανε

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία των Λεχαινών από τον άδικο χαμό ενός 19χρονου που καταγόταν από την περιοχή και ζούσε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός «έσβησε» κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα προπόνησης στο μπάσκετ ή αγώνα μπάσκετ. Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι που διατηρούσε στα Λεχαινά, καθώς οι γονείς του κατάγονται από την περιοχή όπου και ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου και δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό αν η κηδεία του θα γίνει στα Λεχαινά.

πηγή: ilialive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα