Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Θρήνος στην κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος

Ηλεία: Θρήνος στην κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος

Στιγμές συγκίνησης στην κηδεία του επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος στην Ηλεία. Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου, δεν έχει ολοκληρωθεί…

Μια εβδομάδα μετά το τραγικό τέλος του επιχειρηματία στο Κουνουπέλι στην Ηλεία, τελέστηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η κηδεία του, με τις έρευνες για τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο, να συνεχίζονται.

Ακόμα και μετά τη νεκροψία, δεν δόθηκαν απαντήσεις στις Αρχές που δεν έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, αλλά και κανένα άλλο ενδεχόμενο για το θάνατο του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα.

Ο 46χρονος είχε βρεθεί απανθρακωμένος περίπου στις δέκα το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου στο δάσος του Κουνουπελίου, σε κοντινή απόσταση από τα Λουτρά Υρμίνης και δίπλα στο αυτοκίνητο του που επίσης είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Οι πυροσβέστες ρίχνοντας νερό για να σβήσουν τις φλόγες αντιλήφθηκαν ότι σε απόσταση ενός δύο μέτρων από το όχημα βρισκόταν σε πρηνηδόν θέση απανθρακωμένος ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας. Άμεσα σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ στο σημείο, όπως και το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών.

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου ανθρώπου δεν άργησε να διαδοθεί στη γύρω περιοχή και πολύ γρήγορα πλήθος πολιτών έφτασε στα Λουτρά της Υρμίνης. Το ίδιο γρήγορα έγινε γνωστό πως νεκρός ήταν ένας 46χρονος που μαζί με τον αδελφό του διατηρούσε βουλκανιζατέρ.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το φλεγόμενο αυτοκίνητο φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί πως άνηκε στον 46χρονο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως την ώρα της φωτιάς ακούγονταν εκρήξεις από το όχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις