Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ηλεία: Το πρακτορείο της τύχης – Έριξαν αυτά τα δελτία και έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από patrisnews.com
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Οι τρεις υπερτυχεροί συνέτριψαν το νόμο των πιθανοτήτων σε Στοίχημα, Πρότο και Τζόκερ

Γουρλίδικο αποδεικνύεται το πρακτορείο του  Νώντα Κουτρουμπή και του κ. Γιάννη Σταυρόπουλου στην Αμαλιάδα, αφού δεν σταματά να αναδεικνύει τυχερούς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Τζόκερ που ανέδειξε έναν υπερτυχερό χαρίζοντάς του 1,7 εκ. ευρώ ήρθε η ώρα και για το ΠΡΟΤΟ, με το τυχερό δελτίο που παίχτηκε στο συγκεκριμένο πρακτορείο να κερδίζει 150.000 ευρώ!
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Το συγκεκριμένο πρακτορείο αποκτά πλέον τον τίτλο του «Πρακτορείου της τύχης», αφού δεν σταματά να μοιράζει χρήματα και η κλήρωση του ΠΡΟΤΟ το βράδυ της Κυριακής είναι η επιβεβαίωση. Η διαλογή της 1609ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ που έγινε το βράδυ της Κυριακής ανέδειξε ένα τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία, που κερδίζει το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ.

O άγνωστος τυχερός έπαιξε με το χρηματικό ποσό των 50 λεπτών τη στήλη, διαλέγοντας την τυχαία επιλογή και πλέον είναι πλουσιότερος κατά 150.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τον τυχερό, αφού μέχρι χθες κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους, ενώ πιθανολογούν ότι μπορεί να μην το έχει αντιληφθεί ακόμη και να πληροφορηθεί την τύχη του από την εφημερίδα!
Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου - ΦΩΤΟ από patrisnews.com

Το συγκριμένο πρακτορείο πάντως δεν σταματά να μοιράζει επιτυχίες, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί μόλις μερικούς μήνες. Η αρχή έγινε στις 19 Απριλίου, όταν στην κλήρωση του Τζόκερ το μοναδικό τυχερό δελτίο που κέρδισε το 1,7 εκ. ευρώ είχε παιχτεί εκεί.

Η τύχη συνεχίστηκε και ένα μήνα μετά, στις 30 Μαΐου, ένας τυχερός που έπαιξε Στοίχημα στο ίδιο πρακτορείο, με το χρηματικό ποσό των 6,25 ευρώ κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό ποσό των 17.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα έπιασαν τόπο, αφού πήγαν σε άνθρωπο που πραγματικά είχε μεγάλη ανάγκη.
ΦΩΤΟ από patrisnews.com

«Το καλό για εμάς είναι ότι συνεχίζονται οι επιτυχίες και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να δώσουμε ένα διψήφιο νούμερο σε εκατομμύρια!» ανέφεραν οι ιδιοκτήτες στην εφημερίδα «Πατρίς», οι οποίοι ευχαριστούν όλους τους πολίτες που τους έχουν στηρίξει.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε