Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ηλεία: ”Τον πυροβόλησα γιατί έδινε στο παιδί μου ναρκωτικά”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θεώρησε ότι ο συγχωριανός του προμήθευε ναρκωτικά το γιο του. Πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές προς το μέρος του…

Δράστης ο 64χρονος Κωνσταντίνος Γκατζούνας, από τα Σαβάλια Ηλείας, που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θύμα ο συγχωριανός του Δημήτρης Γιαχαλής, 48 ετών.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών καταδίκασε χθες τον κ.Γκατζούνα σε φυλάκιση 3 ετών μειώνοντας την πρωτόδικη ποινή της κάθειρξης 12 ετών και 10 μηνών που του είχε επιβληθεί. Τα μέλη του δικαστηρίου αποφάσισαν να μετατραπεί η κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Όλα έγιναν στις 21 Μαϊου του 2002, στα Σαβάλια Ηλείας. Εκείνη την περίοδο ο γιός του κατηγορουμένου είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου, όπου είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για διάφορες κλοπές. Ο νεαρός ήταν επίσης χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ο πατέρας του θεώρησε ότι του τα προμήθευε ο συγχωριανός του, κάτι που δεν αποδείχτηκε.

Ο Κωνσταντίνος Γκατζούνας περνούσε από ένα χωράφι και αντίκρισε το γιο του με τον συγχωριανό του, μαζί με άλλους νεαρούς. Πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές. Το αποτέλεσμα ήταν ο Γιαχαλής να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και στη συνέχεια να υποστεί ακρωτηριασμό.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανοιωμένος για την πράξη του και δήλωσε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος, ενώ ο γιός του παραμένει στη φυλακή κατηγορούμενος για διάφορες πράξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε