Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηλεία: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Φαίδωνας Κουλούρης – Αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος [pics]

Ηλεία: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Φαίδωνας Κουλούρης – Αυτοψία στο σημείο του ατυχήματος [pics]

Στο νοσοκομείο ο Φαίδωνας Κουλούρης που απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες. Οι εικόνες στο σημείο που έγινε το τροχαίο είναι αποκαλυπτικές…

Άγιο είχε ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Φαίδωνας Κουλούρης, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες βράδυ με κατάγματα στα πόδια, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών. Ο δικηγόρος τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι σε τροχαίο στην Εθνικη οδό Πατρών Πύργου όταν το ΙΧ που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στο ύψος του Καπελέτου Ηλείας.

Το όχημα προφανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από τη χθεσινή καταρρακτώδη βροχή έφυγε από το δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ. Ο δικηγόρος εγκλωβίστηκε στο ΙΧ και χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθει στο ΚΥ Βάρδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίου.

Φαίδωνας Κουλούρης: Εικόνες από το τροχαίο ατύχημα

Φαίδωνας Κουλούρης Φαίδωνας Κουλούρης Φαίδωνας Κουλούρης

Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμπάκα

Νεκρός ένας 27χρονος άνδρας σε τροχαίο στην Καλαμπάκα. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Ε.Ο. Αμπελίων – Καλαμπάκας.

Πρόκειται για τον 27χρονο Ι.Ν. με καταγωγή από τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας ο οποίος κάτω από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου του με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει πάνω σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε το θάνατο του νεαρού οδηγού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της τροχαίας.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις