Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ηλεία: Τροχαίο με νεκρή και τραυματίες! Η μία έγκυος! [pics]

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia
ΦΩΤΟ από iliaoikonomia

Η σύγκρουση δυο αυτοκινήτων έγινε στις 12:50 στον εθνικό δρόμο “καρμανιόλα” Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση της Γαστούνης. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν 5 άνθρωποι.

Μάλιστα, ανάμεσα στους τραυματίες, είναι μία γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης, σύμφωνα με το iliaoikonomia. Διεκόπη για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στην εθνική οδό. Επί τόπου έφθασαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Πύργου. Άντρες τις τροχαίας έφθασαν αμέσως στο σημείο, ρύθμισαν αρχικά την κυκλοφορία μέχρι τα οχήματα της οδικής βοήθειας να απομακρύνουν τα 2 ΙΧ…

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο έγινε όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, τα δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και αμέσως μετά οι δύο οδηγοί και οι τέσσερις επιβάτες μεταφέρθηκαν στα Κέντρα Υγείας Βάρδας και Γαστούνης. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: iliaoikonomia, ΑΠΕ-ΜΠΕ, patrisnews

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε