Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Χειροπέδες στον «φαντομά» της Αμαλιάδας για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ πριν 18 χρόνια

Ηλεία: Χειροπέδες στον «φαντομά» της Αμαλιάδας για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ πριν 18 χρόνια

Ήταν ασύλληπτος από το 2004 όταν και «χτύπησε» στα ΕΛΤΑ Εφύρας στην Αμαλιάδα Ηλείας. Ο επονομαζόμενος και «φαντομάς» ληστής βρίσκεται πια στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 47χρονος κακοποιός της Αμαλιάδας το 2006 – 2007 διέφυγε για την Ιταλία, όπου πιθανολογείται ότι και εκεί συνέχισε την εγκληματική του δραστηριότητα, χωρίς, ωστόσο, να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο άνδρας, Αλβανικής υπηκοότητας,  δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός όταν εντοπίστηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Αμαλιάδας. Στη θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά συνελήφθη.

Ο λεγόμενος «φαντομάς» της Αμαλιάδας, κυρίως τη δεκαετία του 2000, είχε διαπράξει σωρεία αδικημάτων, που, όμως, με το πέρασμα των χρόνων παραγράφηκαν, με το τελευταίο περιστατικό να σημειώνεται πριν από δώδεκα ημέρες οπότε έκανε νέα ληστεία σε κατάστημα εστίασης στην Κουρούτα.

Όμως, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Εφύρας τον Νοέμβριο του 2004. Τότε μαζί με έναν συμπατριώτη του είχε καταφέρει να αποσπάσει από το ταχυδρομείο 20.500 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις