Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ηλικιωμένος Βολιώτης έτρωγε ξύλο από την αλκοολική σύντροφό του: Κρατείται η 54χρονη

Ηλικιωμένος Βολιώτης έτρωγε ξύλο από την αλκοολική σύντροφό του: Κρατείται η 54χρονη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ούτε που φανταζόταν ο 74χρονος σήμερα άνδρας από το Βόλο, πώς θα κατέληγε η γνωριμία του με την 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία.

Ο άνδρας από το Βόλο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με την γυναίκα από την Ουκρανία και τα τελευταία χρόνια ζούσαν μαζί την Αγριά. Μάλιστα η γυναίκα έχει φέρει μαζί της και το 18χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ηλικιωμένος, η Ουκρανή που παραιτήθηκε από το Δημόσιο που εργαζόταν ως μηχανικός στη χώρα της, ήρθε στην Ελλάδα, ενώ ο 74χρονος της υποσχέθηκε να της αποκαταστήσει οικονομικά. Όμως, εκείνη είναι αλκοολική με αποτέλεσμα να ξεσπά συχνά τόσο κατά του παιδιού της, όσο και κατά του άτυχου άνδρα!

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr ανήμερα της 25ης Μαρτίου έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η γυναίκα έδειρε το παιδί της και όταν ο ηλικιωμένος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, του έριξε μπουνιές! Μάλιστα, τον απειλεί πως αν τη χωρίσει, θα τον σκοτώσει.

Μη αντέχοντας άλλο το μαρτύριό του, ο ηλικιωμένος αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Η γυναίκα κρατείται, της διορίστηκε δικηγόρος από τον κατάλογο, καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να προσλάβει κάποιον και θα παραμείνει στο κρατητήριο έως σήμερα που θα εκδικαστεί το Αυτόφωρο.

Η 54χρονη οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέας και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλου και φθορά ξένης περιουσίας.

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις