Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ημαθία: Αυτή είναι η ταχυδρόμος που λήστεψαν μπροστά στην κόρη της – Το μεγάλο της παράπονο – video

Ημαθία: Αυτή είναι η ταχυδρόμος που λήστεψαν μπροστά στην κόρη της – Το μεγάλο της παράπονο – video

Η ταχυδρόμος Κυριακή Λιότση βρέθηκε απέναντι σε τρεις κουκουλοφόρους στην Ημαθία. Οι δράστες τράκαραν το αυτοκίνητό της…

Η ταχυδρόμος Κυριακή Λιότση κατευθυνόταν χθες, Μεγάλη Τρίτη μαζί με την κόρη της προς χωριό της Ημαθίας, για να καταβάλλει τις συντάξεις. Εκείνη οδηγούσε το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρισκόταν το 12χρονο παιδί της και η βαλίτσα με τα 15.000 ευρώ.

Όπως περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κάποια στιγμή χωρίς η ίδια να καταλάβει το παραμικρό, ένα άλλο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση της έκλεισε το δρόμο, την χτύπησε με μετωπική και τότε ήρθε το απόλυτο σοκ για μάνα και κόρη.

Τρεις κουκουλοφόροι κατέβηκαν από το δεύτερο όχημα και απειλώντας τις ζωές των δύο ζήτησαν τα χρήματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με το μυαλό μόνο στο παιδί της, η ταχυδρόμος Κυριακή Λιότση τους έδωσε τα χρήματα και εκείνοι εξαφανίστηκαν.

Το όχημα με το οποίο έγινε η ληστεία βρέθηκε στη συνέχεια καμένο και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Το πρόβλημα της γυναίκας, εκτός της τρομάρας που πήρε είναι ότι, τα κλεμμένα χρήματα παρακρατούνται από το λογαριασμό της, αφού όπως εξήγησε, ως πράκτορας και όχι υπάλληλος των ΕΛΤΑ έχει έναν λογαριασμό ασφαλείας, που λειτουργεί ως εγγύηση σε ανάλογες περιπτώσεις, ύψους 11.000 ευρώ, τα οποία έχουν ήδη κρατηθεί.

Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ κρατούνται από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις