Τοπικά Νέα

Ημαθία: Εξιτήριο σε 13 τραυματίες της φονικής σύγκρουσης!

Εξιτήριο πήραν οι 13 από τους 20 τραυματίες που νοσηλεύθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, μετά τη χθεσινή πολύνεκρη σύγκρουση φορτηγού με τουριστικό λεωφορείο, στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Χατζηδημητρίου, ένας τραυματίας παρουσίασε πνευμοθώρακα που αντιμετωπίζεται συντηρητικά και οι υπόλοιποι έξι έχουν μικροκατάγματα. Kαλά στην υγεία τους είναι τα οχτώ παιδιά που είχαν μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τσιτουρίδης, δήλωσε ότι στα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη και τα περισσότερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ένα ή δύο παιδιά πιθανόν να παραμείνουν στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εκδρομή που κατέληξε σε τραγωδία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα