Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ημαθία: Η στιγμή που ο ντελιβεράς «παγώνει» – Λύκος πετάχτηκε την ώρα που πήγαινε παραγγελία

Ημαθία: Η στιγμή που ο ντελιβεράς «παγώνει» – Λύκος πετάχτηκε την ώρα που πήγαινε παραγγελία

Το βίντεο από την Ημαθία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Λύκος είχε κατέβει στην Αλεξάνδρεια και ο ντελιβεράς κατάφερε να καταγράψει ένα μέρος από τα όσα έζησε…

Ακόμα ένας λύκος κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στην Ημαθία και αυτή τη φορά, τις εικόνες κατέγραψε ντελιβεράς που τον συνάντησε στο δρόμο, την ώρα που πήγαινε παραγγελία. Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, στην Αλεξάνδρεια, με τις εικόνες να έχουν αναστατώσει ολόκληρη την περιοχή. Κάτοικοι έχουν αναφέρει και στο παρελθόν τις επισκέψεις λύκων που κατεβαίνουν σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή. Ευτυχώς από την αναπάντεχη συνάντηση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ο ντελιβεράς εργάζεται σε πιτσαρία της περιοχής και κάνει διανομές με το αυτοκίνητό του. Ένας λύκος «έκοβε» βόλτες στην πόλη της Αλεξάνδρειας, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους της περιοχής. Εκείνη την ώρα δεν κυκλοφορούσε κανείς στην περιοχή. Ο ντελιβεράς ακολουθεί και ο λύκος τρέχει για να χαθεί από το οπτικό του πεδίο.

Ευτυχώς δεν καταγράφηκε κάποια επίθεση, με το ζώο να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις