Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ημαθία: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Οι εικόνες με τις ζημιές των 100.000 ευρώ

Ημαθία: Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε μάντρα αυτοκινήτων – Οι εικόνες με τις ζημιές των 100.000 ευρώ

Οι δράστες μπήκαν σε μάντρα αυτοκινήτων στην Ημαθία και έσπασαν όλα τα αυτοκίνητα. Απελπισμένος ο ιδιοκτήτης, που δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη εκείνων που όπως λέει, τον κατέστρεψαν…

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Alpha, ένας ιδιοκτήτης μάντρας στο Μακροχώρι Ημαθίας, ο οποίος είδε την περιουσία του να γίνεται μέσα σε λίγη ώρα «γυαλιά-καρφιά». Άγνωστοι παραβίαβαν τον χώρο και έσπασαν δεκάδες αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα.

Τα Ι.Χ. υπέστησαν ζημιές πάνω από 100.000 ευρώ, με τον υπεύθυνο να καλεί την αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. Το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των υπαιτίων και να τους οδηγήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Εκτός από τα τζάμια, οι κακοποιοί προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε πόρτες, προφυλακτήρες, καθρέφτες και λάστιχα. Η μανία τους ήταν τόσο μεγάλη, που συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο, με αιχμηρά αντικείμενα, χτυπώντας τα καπό και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ανέφερε πως δίνει χρηματική αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι για αυτήν την υπόθεση και βοηθήσει τις αρχές για να συλλάβουν τους δράστες. Δείτε τις εικόνες του veriotis.gr, μετά τις καταστροφές…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις