Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ιωάννινα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motocross

Ιωάννινα: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motocross

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στο θώρακα έχει ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motocross και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 5χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο θώρακα σε πίστα motocross για παιδιά, όπου βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φιλιατών. Οι γιατροί του νοσοκομείου, αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του, κάλεσαν το ΕΚΑΒ να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις για το ΕΚΑΒ, ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας – και στην είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, δύο περιπολικά άνοιξαν δρόμο.

Φτάνοντας στα Γιάννινα και στην έξοδο της Εγνατίας ανέμενε περιπολικό της Άμεσης Δράσης ώστε να συνδράμει και να διευκολύνει την γρήγορη κίνησή του μέχρι το νοσοκομείο.

Γιατροί και χειρουργείο είχαν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα. Οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός προήλθε όταν βρισκόταν σε μηχανή (μοτοκρος) με συγγενικό του πρόσωπο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις