Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ Φιλιππιάδας και Πέρδικας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα μεταξύ Φιλιππιάδας και Πέρδικας Ιωαννίνων, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών σύνδεσης του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Πέρδικα – Εγνατία.

Από την Πέμπτη 27η Ιουλίου έως και την Τρίτη 1η Αυγούστου, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από τον Ανισόπεδο Κόμβο Φιλιππιάδας έως το προσωρινό τέλος του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Πέρδικας Ιωαννίνων.

Αυτό το διάστημα:
Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Φιλιππιάδας και διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα κατευθύνονται στον προορισμό της επιλογής τους.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αντίρριο, διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα προσεγγίζουν τον Α/Κ Φιλιππιάδας, από όπου και θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω ρυθμίσεων, θα ισχύει αποκλεισμός όλων των κλάδων εισόδου και εξόδου από και προς τον αυτοκινητόδρομο των Ανισόπεδων Κόμβων Τερόβου και Γοργόμυλου, καθώς και του Ημικόμβου Αμμότοπου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε