Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ίος: Η εκρηκτική Κουβανή που κυκλοφορεί και σκανδαλίζει – Η ιδιαίτερη αναρρίχηση σε βράχο [pics]

Ίος: Η εκρηκτική Κουβανή που κυκλοφορεί και σκανδαλίζει – Η ιδιαίτερη αναρρίχηση σε βράχο [pics]

Η Μαριλού Μοράλες απολαμβάνει τις διακοπές της και δεν περνάει απαρατήρητη. Τρίβουν τα μάτια τους ακόμα και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της Ιου…

Ο λόγος για την Κουβανή πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου Μαριλού Μοράλες που βάζει φωτιά στην Ιο. Η καυτή πρωταγωνίστρια του Δημήτρη Σειρηνάκη βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδονήσι προκαλώντας «εγκεφαλικά» σε ντόπιους και τουρίστες με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της. Καθημερινά κυκλοφορεί στα σοκάκια της Χώρας μέρα μεσημέρι φορώντας μόνο το στρινγκάκι της και μικροσκοπικά μπλουζάκια που δεν κρύβουν το πλούσιο μπούστο της, προσφέροντας άφθονο θέαμα και χαμόγελα σε όλους όσοι τη συναντούν.

«Με φτιάχνει να νιώθω ότι με κοιτάει κάποιος. Για μένα όλα είναι αληθινά όταν κάνω σεξ μπροστά στην κάμερα. Δεν υποκρίνομαι τίποτα. Μάλιστα, στις ταινίες μπορώ να κάνω και πράγματα που δεν έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή. Δεν το κάνω για τα λεφτά. Το κάνω επειδή το απολαμβάνω» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η εκρηκτική Μαριλού.

Η χυμώδης Κουβανή έχει κάνει ένα νησί να παραμιλά, ποζάροντας προκλητικά στα φωτογραφικά καρέ των ξένων που επιθυμούν ακόμη ένα… ελληνικό αξιοθέατο, ενώ δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και με ηλικιωμένους κατοίκους του νησιού που απόλαυσαν τα κάλλη της! Προκλητική αλλά και ναζιάρα, δεν δίστασε να αναρριχηθεί σε βράχο του νησιού ξυπόλητη και σχεδόν ημίγυμνη, προκειμένου να φτάσει σε έναν από τους παραδοσιακούς μύλους της Ιου.

Πηγή: espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις