Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ίος: Εντυπωσιακή στην παραλία η Βίκυ Χατζηβασιλείου – Σε φουλ φόρμα η γνωστή παρουσιάστρια [pics]

Ίος: Εντυπωσιακή στην παραλία η Βίκυ Χατζηβασιλείου – Σε φουλ φόρμα η γνωστή παρουσιάστρια [pics]

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται στη Ίο και απολαμβάνει το αγαπημένο της σπορ που δεν είναι άλλο από το beach volley. Για ακόμα μια φορά έδειξε φορμαρισμένη…

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρίσκεται στη Ίο και απολαμβάνει το αγαπημένο της σπορ που δεν είναι άλλο από το beach volley. Ο φακός εντόπισε την αγαπημένη παρουσιάστρια που έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η γράμμωση και οι κοιλιακοί της δεν περνάνε απαρατήρητοι. Είναι γνωστό ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου γυμνάζεται συχνά και προσέχει την διατροφή της. Άλλωστε, δεν διατηρείται τυχαία αυτό το κορμί.

Η Βίκυ Παπαβασιλείου συμμετείχε στο τουρνουά OPEN του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που διεξάγεται στην καταπληκτική παραλία του Μυλοπότα της Ίου το τριήμερο 13 με 15 Ιουλίου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην Ίο

Ανάμεσα σε εκείνους που «έκλεψαν» κυριολεκτικά την παράσταση την πρώτη μέρα των αγώνων, ήταν ο γνωστός καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, που εθεάθη να παίζει βόλει. Σε άριστη κατάσταση ο Σάκης όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες κέντρισε τα βλέμματα και δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Ο Σάκης Ρουβάς σε αγώνα beach volley

Πηγή: sportcyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις