Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

44 χρόνια ψάχνει τον χαμένο γιο της! Επιχειρηματίας δίνει 10.000 ευρώ σε όποιον την βοηθήσει να τον βρει [vid]

44 χρόνια ψάχνει τον χαμένο γιο της! Επιχειρηματίας δίνει 10.000 ευρώ σε όποιον την βοηθήσει να τον βρει [vid]

Συγκλονίζει η ιστορία της κυρίας Θεοδώρας από τη Θεσπρωτία, που πριν από 44 χρόνια ήρθε στην Αθήνα για να γεννήσει τον γιο της αλλά… της είπαν ότι γεννήθηκε νεκρός.

Η γυναίκα, ποτέ δεν το πίστεψε και σήμερα, μία ημέρα που θα έπρεπε να γιορτάζει μαζί του τα 44α γενέθλιά του, η κυρία Θεοδώρα πήγε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, σε μια προσπάθεια να βρει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στην εκπομπή, στις 26 Ιουνίου του 1974 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο ξανθό αγοράκι. Στον τοκετό οι γιατροί της έκαναν ολική αναισθησία. Γέννησε με καισαρική το αγοράκι της που ζύγιζε 3.200. Μόλις ξύπνησε από τη νάρκωση οι γιατροί της είπαν ότι το μωρό της πέθανε, χωρίς καν να την ενημερώσουν για την αιτία θανάτου.

Αν και 4 χρόνια μετά, η γυναίκα γέννησε ένα κοριτσάκι, δεν ξέχασε ποτέ το αγοράκι της… Μέχρι σήμερα το αναζητά. Δυστυχώς τα αρχεία του νοσοκομείου, όπως την ενημέρωσαν, διαγράφονται κάθε 20 χρόνια, οπότε είναι αδύνατον να βρεθεί η αιτία θανάτου και ο φάκελος του παιδιού.

Ωστόσο η ίδια είναι σίγουρη ότι το μωρό της δεν πέθανε στη γέννα και δόθηκε για παράνομη υιοθεσία.

Επιχειρηματίας δίνει 10.000 ευρώ

Με την εκπομπή, επικοινώνησε ένας Κύπριος επιχειρηματίας και δήλωσε ότι δίνει 10.000 ευρώ σε όποιον λύσει αυτόν τον γρίφο. Σε όποιον δηλαδή, δώσει την πληροφορία που θα οδηγήσει στον γιο της κυρίας Θεοδώρας. Έναν 44χρονο άνδρα δηλαδή, που θα πιστοποιηθεί μετά από τεστ dna, ότι είναι το χαμένο της παιδί…

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις