Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννενα: Το πιο ιδιαίτερο Ρεκόρ Γκίνες – Έτσι κέρδισαν το μεγάλο στοίχημα [pics]

Γιάννενα: Το πιο ιδιαίτερο Ρεκόρ Γκίνες – Έτσι κέρδισαν το μεγάλο στοίχημα [pics]

Τα Γιάννενα κατάφεραν να μπουν στα Ρεκόρ Γκίνες, με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι πολίτες της πόλης, με την ανταπόκρισή τους, έγραψαν ιστορία…

Έγραψαν ιστορία οι κάτοικοι στα Γιάννενα, καθώς με την απίστευτη ανταπόκρισή τους, κατάφεραν να καταγραφούν στα ρεκόρ Γκίνες με το παγκόσμιο ρεκόρ στην ανακύκλωση γυαλιού. Η διεκδίκηση του ρεκόρ Γκίνες στον Πολυχώρο Ανακύκλωσης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που επικεντρώθηκε στην ανακύκλωση γυαλιού, ξεκίνησε από τις 8 το πρωί της 28ης Απριλίου και κράτησε μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Σεβασμιώταος Μητροπολίτης κ.κ Μάξιμος πρωτοστατούσε με συχνή αλλά και πολύωρη παρουσία συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμ. Θωμά Ανδρέου, τους ιερείς που εναλλάσσονταν σε βάρδιες, από το προσωπικό του Γηροκομείου «Ζωσιμάδων» και από πολλούς συνεργάτες των ιδρυμάτων και των ενοριών της Μητροπόλης,ενώ συχνή ήταν και η παρουσία πολιτών που θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της πρόεδρου του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της ΑΕΑ Βελλάς και πολλών άλλων.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, παρουσία εκπροσώπου του βιβλίου ρεκόρ Guinness που παρακολουθούσε όλες τις ημέρες τη συγκεκριμένη διαδικασία, χθες το πρωί έγινε το ζύγισμα και η ειδική ζυγαριά έδειξε 135 τόνους ανακυκλωμένου γυαλιού από φιάλες, με τη δράση της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων να πετυχαίνει το στόχο της και την πρωτεύουσα της Ηπείρου να είναι πλέον παγκόσμια πρωταθλήτρια ανακύκλωσης!

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις