Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρέβεζα: Αυτή είναι η καθηγήτρια χορού που έγινε θέμα συζήτησης [pics]

Πρέβεζα: Αυτή είναι η καθηγήτρια χορού που έγινε θέμα συζήτησης [pics]

Αυτή είναι η γυναίκα που θα ξεσηκώσει τα πλήθη φέτος στη μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, με άρματα. Η επαγγελματίας performer ποιυ ενθουσιάζει.

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στην Πρέβεζα. Οι ετοιμασίες στην Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα, για το μεγαλύτερο Καρναβάλι, όχι μόνο από πλευράς εκδηλώσεων αλλά και συμμετοχών σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο και η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού έχει χτυπήσει… κόκκινο.

Η Κουβανέζα, με Βραζιλιάνικη κουλτούρα, Joana Teimo (Τζοάννα Τειμό), σύμφωνα με το mypreveza.gr, θα ξεσηκώσει φέτος τα πλήθη στη μεγάλη άρματα Αποκριάτικη Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το επόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου. Η εντυπωσιακή γυναίκα είναι καθηγήτρια χορού στη βραζιλιάνικη σάμπα και στο αφρικάνικο χορό, αλλά και στο σύγχρονο και το τζαζ. Πρόκειται για μία επαγγελματία performer, με αρκετές παραγωγές χορού αλλά και διοργανώσεις που αφορούν την αφροβραζιλιάνικη κουλτούρα. Ραντεβού στην παρέλαση!

Οι εκδηλώσεις του Πρεβεζάνικου Καρναβαλιού ξεκινούν από τη γιορτή για τα παιδιά που θα γίνει αύριο, Κυριακή 3 Μαρτίου, στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς. Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ώρα 20.00 στον χώρο μπροστά από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας θα ξεκινήσει η παρέλαση των Γυναικών της Πρέβεζας οι οποίες συνεχίζουν με επιτυχία μια παράδοση 60 και πλέον ετών. Το Σάββατο 9 Μαρτίου την «σκυτάλη» της διασκέδασης παίρνει το «Καρναβαλικό Κομιτάτο» της Πρέβεζας με συμμετοχές εκατοντάδων Καρναβαλιστών από την ευρύτερη περιοχή.

Τόπος συνάντησης είναι το παλιό ΚΤΕΛ στην Λεωφόρο Ειρήνης. Εκεί στις 17.30 θα συγκεντρωθούν τα άρματα, στις 18.00 τα πληρώματα ενώ στις 19.00 θα ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση.

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις