Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσπρωτία: Ελεύθερος ο 42χρονος για τον θάνατο του συγχωριανού του μετά από καβγά

Θεσπρωτία: Ελεύθερος ο 42χρονος για τον θάνατο του συγχωριανού του μετά από καβγά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 42χρονος που την Τετάρτη 13 Ιουνίου ενεπλάκη σε έντονο φραστικό επεισόδιο και συμπλοκή για κτηματικές διαφορές με 60χρονο συγχωριανό του, σε αγροτική περιοχή στο Ράγιο Θεσπρωτίας.

Ο 42χρονος μετά το επεισόδιο αποχώρησε απο το χωράφι αφήνοντας πίσω του εν ζωή τον 60χρονο συντοπίτη του, σύμφωνα με το epirus-tv-news.

Ο 60χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός κάποιες ώρες μετά ενώ σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας -νεκροτομής που διενήργησε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής κ.Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ο ηλικιωμένος υπέστη καρδιακό επεισόδιο μετά τον έντονο καβγά με τον 42χρονο, που αποτελεί την αιτία θανάτου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χτυπήματα που βρέθηκαν κυρίως στο κεφάλι του θανόντα ήταν μόνο εξωτερικά, χωρίς να έχουν προκαλέσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 42χρονο αφορούν την απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και την υποχρέωσή του να παρουσιάζεται 1 φορά το μήνα στο Α.Τ της περιοχής του.

Πηγή: epirus-tv-news

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις