Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θρίλερ δίχως τέλος με το κρανίο στην Πρέβεζα! Αδειάζουν την τάφρο στην οποία βρέθηκε – video

Θρίλερ δίχως τέλος με το κρανίο στην Πρέβεζα! Αδειάζουν την τάφρο στην οποία βρέθηκε – video
ΦΩΤΟ epirus-tv-news

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, στην τάφρο όπου εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή τμήμα ανθρώπινου κρανίου.

Μέχρι στιγμής οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι εθελοντές της ΛΕΚ και της ΕΜΑΚ δεν έχουν εντοπίσει κάποιο εύρημα που να σχετίζεται με την υπόθεση.

 

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αποστράγγιση της τάφρου, στην οποία τοποθετήθηκε πλέγμα, με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει μια με δύο μέρες, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε βρίσκονται στην περιοχή συνδράμοντας στο έργο των πυροσβεστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, ανήκει σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Ιούνιο του 2010.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο 59χρονος φίλος της που αρνήθηκε ότι γνώριζε το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται. Η οικογένειά της νεαρής γυναίκας έδωσε δείγμα dna και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα…

Πηγή: epirus-tv-news

 

Ήπειρος Τελευταίες ειδήσεις