Κυριακή, 12 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Viral η γαμήλια φωτογράφιση με φόντο το ιστορικό φρούριο Κούλε

Ηράκλειο: Viral η γαμήλια φωτογράφιση με φόντο το ιστορικό φρούριο Κούλε

Η γαμήλια φωτογράφιση του ζευγαριού έγινε στο Ηράκλειο, στο σημείο που είχαν επιλέξει. Ντόπιοι και τουρίστες σταματούσαν για να δουν και να ευχηθούν…

Παντρεύτηκαν και επέλεξαν να κάνουν τη γαμήλια φωτογράφιση στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Φόντο το ιστορικό φρούριο του λιμανιού, γνωστό στους ντόπιους ως «Κούλες». Τα χαμόγελα ευτυχίας του ζευγαριού αποτύπωναν τον έρωτά τους, με τον κόσμο να τους στέλνει διαδοχικές ευχές. Εκείνοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή. Η Κρήτη όπως λένε, είναι το αγαπημένο τους μέρος, εκείνο που επισκέπτονται τα περισσότερα καλοκαίρια, με την κάθε ευκαιρία.

Με καταγωγή από την Ινδία, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο αποφάσισαν τον γάμο τους να τον κάνουν στην Κρήτη, την οποία και υπεραγαπούν, όπως είπαν. Η γαμήλια τελετή για τον Simran Singh Kooner και την Anjali Kaur Sanghera προγραμματίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κρήτης, ενώ την γαμήλια φωτογράφιση θέλησαν να την κάνουν σε ένα χώρο – ορόσημο για το Ηράκλειο, το ενετικό λιμάνι, με φόντο το ιστορικό φρούριο της θάλασσας, τον Κούλε.

Το cretalive.gr τους συνάντησε στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η οποία – όπως ήταν φυσικό – είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στο σημείο, και το νεαρό ζευγάρι δέχτηκε με χαρά να ποζάρει.

Περαστικοί έδιναν ευχές για βίο ανθόσπαρτο και να ζήσουν πολλές ανάλογες όμορφες στιγμές στην Κρήτη και σε όποια άλλη περιοχή επιλέξουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις