Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αεροσκάφος προσγειώθηκε για να αποβιβάσει ασθενή επιβάτη, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει λόγω βλάβης

Ηράκλειο: Αεροσκάφος προσγειώθηκε για να αποβιβάσει ασθενή επιβάτη, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει λόγω βλάβης

Ένα αεροσκάφος ξένης αεροπορικής εταιρείας με 259 ανθρώπους προσγειώθηκε σήμερα (30.5.2023) το πρωί στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου, προκειμένου να αποβιβάσει ασθενή επιβάτη, αλλά όταν τέλειωσαν όλα και επιχείρησε να απογειωθεί για να πάει στον προορισμό του παρουσιάστηκε βλάβη και παρέμεινε καθηλωμένο εκεί.

Όλα έγιναν σήμερα περίπου στις 6:00 το πρωί. Ένα αεροσκάφος Airbus 330 ξένης εταιρείας που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Άγιο Μαυρίκιο προς το Παρίσι, ζήτησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου επειδή ένας επιβάτης είχε υποστεί τροφική δηλητηρίαση και έπρεπε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Το αεροσκάφος πήρε φυσικά άδεια και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Λίγο μετά ο ασθενής επιβάτης αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο.

Όπως είπε όμως, στην ΕΡΤ ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, κατά την φάση της αναχώρησης το αεροσκάφος παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα και παρέμεινε καθηλωμένο στο έδαφος.

Το αεροπλάνο θα παραμείνει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις