Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ηράκλειο: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της ανεμβολίαστης γιατρού που πέθανε από κορονοϊό

Ηράκλειο: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της ανεμβολίαστης γιατρού που πέθανε από κορονοϊό

Θλίψη στο Ηράκλειο για την 65χρονη μικροβιολόγο που έχασε τη μεγάλη μάχη. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ο πιο δύσκολος αντίπαλος…

Σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα Καπαριανών, συγγενείς και φίλοι, θα αποχαιρετήσουν την 65χρονη γιατρό, Μαρία Βασιλάκη-Λαμπράκη, η οποία από τις αρχές Αυγούστου νοσηλευόταν με κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η σορός της, από το Διονύσι, στην περιοχή της Μεσαράς, θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 11.00, ενώ στην κηδεία της θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Η 65χρονη που είχε και υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε την Τετάρτη, στις 17.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, δεν είχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να χρειαστεί να νοσηλευτεί διασωληνωμένη με κορονοϊό, στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 65χρονη ήταν ιδιώτης γιατρός στη Μεσαρά, μικροβιολόγος, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε χάσει τον σύζυγο της πριν από πολλά χρόνια και είχε μεγαλώσει μόνη της τα δύο της παιδιά που θα την αποχαιρετήσουν σήμερα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις