Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης που άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου των θείων της και χάθηκε

Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης που άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου των θείων της και χάθηκε

Οι καρδιές των δικών της ανθρώπων στο Ηράκλειο επανήλθαν στις θέσεις τους. Την εξαφάνιση της 16χρονης είχαν δηλώσει στην αστυνομία οι θείοι της, που έχουν την επιμέλεια…

Πολύωρη κινητοποίηση στο Ηράκλειο, για την εξαφάνιση μιας 16χρονης μαθήτριας. Η ανήλικη έμενε στο σπίτι θείων της, που έχουν την επιμέλειά της. Όλοι μαζί βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο, όταν κάποια στιγμή η μικρή άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Για ώρες τόσο οι δικοί της άνθρωποι όσο και οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν ένα ίχνος της. Αυτό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η μαθήτρια της Α’ Λυκείου εντοπίστηκε ζωντανή, καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το απόγευμα της Δευτέρας η νεαρή ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητο των θείων της, κάτω από άγνωστες συνθήκες άνοιξε την πόρτα του οχήματος και έφυγε.

Οι θείοι της, που έχουν και την επιμέλεια καθώς οι γονείς της εργάζονται την περίοδο αυτή στο εξωτερικό, υποστήριξαν πως η ανήλικη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε.

Οι θείοι της ανήσυχοι, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία με την κοπέλα να εντοπίζεται τα ξημερώματα κοντά στο σπίτι τους και καλά στην υγεία της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις