Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η ακτινογραφία ήταν μόνο η αρχή – Στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες της 17χρονης μαθήτριας που προκάλεσαν σάλο!

Ηράκλειο: Η ακτινογραφία ήταν μόνο η αρχή – Στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες της 17χρονης μαθήτριας που προκάλεσαν σάλο!

Η υπόθεση στο Ηράκλειο προκάλεσε τη σύλληψη ενός ανθρώπου υπεράνω υποψίας. Η ακτινογραφία της μαθήτριας ήταν μόνο η αρχή…

Μια ακτινογραφία στο Ηράκλειο άναψε φωτιές και προκάλεσε τη σύλληψη ενός προσώπου υπεράνω υποψίας. Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου δικάζεται σήμερα ο υπάλληλος του κέντρου υγείας της ενδοχώρας για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίσταση ότι η πράξη τελέστηκε από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες σε ανήλικο με χειρονομίες και προτάσεις.

Η καταγγελία της ανήλικης για ασέλγεια σόκαρε ακόμα και τη μητέρα της, καθώς ο φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος της οικογένειας. Το περιστατικό, όπως το διηγήθηκε η 17χρονη στη μητέρα της, σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Μητέρα και κόρη πήγαν στο κέντρο υγείας, προκειμένου η δεύτερη να κάνει ακτινογραφίες γιατί χρειάζονται ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή σε στρατιωτική και αστυνομική σχολή της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η ανήλικη φέρεται να πήγε κλαίγοντας στη μητέρα της και να της είπε ότι ο οικογενειακός τους φίλος, τη χάιδεψε στο στήθος, ενώ φέρεται να είπε ότι της έκανε και διάφορες ερωτήσεις του τύπου: «Έχεις αγόρι;».

Η μητέρα του κοριτσιού πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε σχετική καταγγελία. Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος δεν κατάγεται από το Ηράκλειο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ την Αστυνομία, ενώ όπως ειπώθηκε στους αστυνομικούς διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια. Ο ίδιος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες της ανήλικης και υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τη δουλειά του, ως εργαζόμενος στο Κέντρο Υγείας.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις