Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η ακτινογραφία του μαθητή άναψε φωτιές – Επιμένει η μητέρα του για τραυματισμό από αδέσποτη σφαίρα [vid]

Ηράκλειο: Η ακτινογραφία του μαθητή άναψε φωτιές – Επιμένει η μητέρα του για τραυματισμό από αδέσποτη σφαίρα [vid]

Η είδηση από το Ηράκλειο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο διευθυντής ενημέρωσε για τα όσα έγιναν…

Η πληροφορία που αναδημοσιεύτηκε ανέφερε ότι μαθητής την ώρα του διαλείμματος στο Γυμνάσιο Γέργερης Ηρακλείου τραυματίστηκε από σφαίρα ή από σκάγι σφαίρας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο μαθητής ήταν αιμόφυρτος και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το σκάγι.

Αυτό που συνέβη, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γυμνασίου, είναι ότι ο μαθητής είχε την ώρα του διαλείμματος στην αυλή έναν μικρό τραυματισμό στο μάγουλο. Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα από τι προκλήθηκε αυτός ο ανεπαίσθητος τραυματισμός. Το σχολείο ως όφειλε πολύ σωστά ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ενώ έγινε και κατάθεση στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να εξακριβωθεί από τι προκλήθηκε ο μικροτραυματισμός. Το περιστατικό όχι μόνο παραλίγο μοιραίο δεν ήταν, αλλά ο μαθητής μέσα σε 10 λεπτά είχε μπει στην αίθουσα του σχολείου του για να συνεχίσει το μάθημα.

Την περασμένη Παρασκευή όμως, η μητέρα του μαθητή επέστρεψε στο σχολείο. Είπε στους καθηγητές ότι ο γιος της, σε ακτινογραφία που έκανε στο ΠΑΓΝΗ, βρέθηκε ένα μικρό σφαιρίδιο στο μάγουλο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταγράψει κανέναν πυροβολισμό, καμία σφαίρα και κανένα σκάγι ενώ επιβεβαιώνουν ότι το παιδί δεν νοσηλεύτηκε.

Ο διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις